AKTUELNO

Ovo će sve promeniti u njihovim životima!

Gradonačelnik Bora Santana odlučio je da se obrati svojim građanima putem razglasa. Bora je im je ovom prilikom održao lekciju o životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštovani građani ovog velelepnog grada obraća vam se gradonačelnik Bora Santana. Verovali ili ne, danas kada sam odlučio za konsultacije da budu od 22 časa, niko se nije pojavio da popriča sa mnom o problemima koje ih muče. Gledano sa strane gradonačelnika, vidim da problema ima mnogo, ali da fali kreativnosti da budu srećni. Koliko je to dobro za nas, toliko je loše za njih kada vidimo da provode dosta vremena u svojim krevetima - rekao je Bora i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve su vam misli, takav vam je život. Verovali ili ne, ja sam danas pokušao na neki način da utuvim u glavu našim građanima da dođu do cilja, da prevaziđu sebe i pokažem koliko mogu da doprinesu da budu što zanimljiviji. Videli ste da neki dođu čisto radi reda... Nemojte dozvoliti da vas vodi bes i mržnja, zahvalite se Bogu što ste ustali - pričao je Bora, a zadrugari su ga pomno slušali u svojim krevetima.

Nakon održanog govora, Bora je zatražio da se zadrugarima pusti klasična muzika uz koju su svi uživali, a pojedini građani okupili su se u njegovom apartmanu, gde su nazdravili. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'