AKTUELNO

Potpuni obrt situacije!

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali bio je razgovor Ive Grgurić i Filipa Đukića, kada joj se zadrugar otvoreno udvarao za crnim stolom.

Naime, nakon što je Đukić otkrio da mu se Grgurićeva sviđa, zadrugarka je počela sve više da flertuje sa njim, ali je bila čvrstog stava da gaji prema njemu samo prijateljske emocije. Zadrugari su pokušali da ukažu Ivi da greši, budući da su simpatije koje ima prema Filipu i više nego očigledne.

Foto: TV Pink Printscreen

Grgurićeva se sve vreme pravila da nije čula šta je rekla u video-materijalu, pa je izgledala šokirana kada joj je voditelj Milan Milošević prepričao ceo razgovor.

Ne sećam se, konstantno pričamo! Ja sam uopšteno govorila, daj, malo, pomozi mi! - izjavila je Iva, obraćajući se Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene sad ubeđuješ da ja nisam čula to. Ja dok sam se družila sa Ivom, samo me nervira, a ona je i tada tvrdila da nema ništa. Poenta je da ti budeš iskrena. Ja bih te konstantno muvala, da sam na Filipovom mestu, ako se stvarno ovo dešava, sigurno se dešava mesec, dva dana - dodala je Jovana Tomić Matora.
Ja njemu nisam dala lažnu nadu - ubacila se Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah da kažem da ja nemam... Ja ne smatram da mi daje lažnu nadu, nisam debil da se zalećem, svestan sam svoje reputacije. Nije devojkama svejedno kada tako izjavim nešto, jer to ne ide uz mene - dodao je Đukić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'