AKTUELNO

Sve su mu sasuli u lice!

Ana Korać ustala je kako bi nominovala Aleksandru Nikolić ili Lazara Čolića Zole, a pre toga zadrugarka je iznela mišljenje o oboma.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole, ja sam sa Zolom uvek imala korektan odnos, nismo imali nijednu svađu od prošle godine, niti se on mešao u neke moje svađe, niti ja u njegove. Ja smatram da je Zola bolji kada je solo igrač i mislim da mu nije prijala veza sa Miljanom i da je sada bolji, mislim da je okej dečko. Što se tiče Aleks, meni je draga devojka, snašla se. Moram da prokometnarišem to sa Zolom u klipu, delujete mi lepo kada ste zajedno i volela bih da se zaljubiš, ali ne mogu poslati Zolu, jer sa njim sam bila cele sezone, opet smo sada ovde, samo zato što te Zola poznajem duže ću te ostaviti - izjavila je Ana.
Aleksandra je dobra devojka, nemamo komunikaciju, ali eto, ima mnogo toga da pokaže. Što se tiče Zole, bio mi je kul i prošle i ove sezone, imaš zanimljive komentare, gledao sam svađe, to bombardovanje sa Miljanom, to je havarija, pretrpeli ste oboje svašta i bolje je što ste se razdvojili, tuče, pljuvanje, bolje vam je ovako. Zola je uvek bio korektan prema meni, uvek je stajao na moju stranu kada sam bio napadan sa svih strana. Sačuvaću Zolu, a poslaću Aleksandru - rekao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, meni je Zola gotivan, te svađe sa Miljanom ne bih da komentarišem, jer mi je ona jako draga. Kada je Aleksandra ušla, imala je nešto izbačena usta, neku je facu složila, čak mi je bila i antipatična, ali se jako prolepšala. Ostaviću Aleksandru, poslaću Zolu - izjavila je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Zola super dečko, ali mu zameram te svađe sa Marijom i Miljanom, u ime tog odnosa trebao je da ispoštuje i Miljanu i Mariju. U poslednje vreme ga ne viđam, što se Aleksandre tiče, podseća me na moju drugaricu, prijatna i kulturna, to je ono što sada mogu da vidim, ali sa Zolom sam u boljim odnosima, tako da ću njega sačuvati - izjavila je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'