AKTUELNO

Nije štedela reči!

Gradonačelnik Bora Santana imao je zadatak da svake večeri nakon što se zadrugari odmore, da sve od sebe kako bi motivisao ukućane da budu pozitivni i raspoloženi u ovim specifičnim uslovima.

Tako je ovoga puta dao reč Lepom Mići koji je u skladu sa svojim iskustvom i godinama imao mnogo što šta da kaže na račun njihovog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ovo nije ništa teško, sve su to igrice koje su fizički vrlo lagane. Što se tiče crnog stola, to je psihološka igra gde treba da kažeš ono što misliš. Ako lažeš, sam upadaš u kanal. Kad si iskren, uvek si u prednosti. Svi mi nosimo svoj krst i odgovaramo za svoje ponašanje. Na meni je kao neko ko je u ozbiljnim godinama da dam savet, nekad shvatite ozbiljno, a nekada ne. Ja više ne bih da držim slovo, dao bih reč gradonačelniku - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je zbog svog učešća dobio sve pohvale, a i Marko Miljković je bio inspirisan da ispriča kako on sebi nalazi motivaciju.

Ti si jedini koji maksimalno poštuje ovaj sto, a mogao bi da imaš i privilegije. Svaka čast. Sada ću dati reč Marku Miljkoviću, pa će nam on reći svoje mišljenje o motivaciji i kako može da pomogne drugima - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nalazim motivaciju u zadacima iz razloga što mi tako ubijaju vreme i dosadu. 90% zadataka mi je top. Tu je i takmičarski duh, volim da pobeđujem, to mi je interesantno. Nije monotono kao uvek samo soba i sto. Zanimljivo je što zadaci traju duže. Ne treba ljudi preterano da se vezuju za vreme, ja se vezujem za zadatke i dešavanja. Kao kada smo Saška i ja otišli za Božić kući, igrali smo 15 sati na minusu napolju - rekao je Marko.

Zorica Marković je bila jedna od onih koja se obratila takmičarima, a svako ko je razumeo šta je želela da kaže svojim izlaganjem imaće i priliku da promeni svoje ponašanje koje i nije na zavidnom nivou.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su ovde prozivali da sam propala pevačica i da nemam od čega da živim, a meni je smešno. Mi smo tolike godine prisutni, a ja sam rekla da ću uvek biti zahvalna na svemu što mi je ova kuća priuštila. Ovde red, rad i disciplina ne stanuju baš dovoljno i to ne može niko da promeni. Bez obzira na to što sam ja žena i majka ostvarena i navikla sam kako da se ponašam kući tako i ovde. Ovo je naša kuća - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'