AKTUELNO

Situacija i dalje neizvesna!

Na ekonomskom imanju i dalje se odigrava ljubavna drama između Ivane Krunić i Baneta Čolaka zbog ljubavne igrice sa keksom.

Krunićeva je napravila haos kada je Čolak trebalo da skine komadiće keksa sa nje, dok je ona ležala na krevetu u odeći. Bane je pokušavao da objasni Ivani, koja je sve vreme kukala, da ga je povredila jer je odreagovala skandalozno, a da se na vrele scene sa Vladimirom Tomovićem smejala pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek mi je sada došlo do glave šta ti radiš. Ti upravo govoriš sve ono što misliš. Šta sam ja folirala? Zato što donosimo pogrešne odluke u svojim životima, ne znači da se foliramo. Bilo šta sa Tomovićem, samo sam sebe povredila - govorila je Ivana.
Šta? Pravim žrtvu, ti od mene možeš da napraviš žrtvu, svojim postupcima, ko će meni da poveruje? Ili mogu ja tebe napraviti, kao što sam uradio kad je došla Ermina. Ti nisi glumila žrtvu, nego sam te ja napravio i vinuo. Ja da sam se pitao, nikada ne bi raskinuli, ali ti svojim postupcima mene praviš žrtvom! Ti dramiš i hoćeš da ideš kući, praviš ovakve scene, a kad si ono gledala, nisi pravila takve scene! Ti sama sebe ponižavaš - odbrusio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'