AKTUELNO

Sve iznenadio svojim izlaganjem!

Zadrugari su danas morali da budu veoma iskreni, te da priznaju kada su najviše slagali nekog u Beloj kući i koga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da ovde imam pravog prijatelja da bih mogla iskreno da se poverim, ne pričam svoje tajne, mogu neke sitne stvarčice, ali sad neke tajne, ne i niti ću. Moram da kažem da sam slagala teta Mariju kada je bila ona moja situacija sa Vladimirom. Ona zna da ja imam neki poseban osećaj prema njoj, i kad mi kaže nešto, znam da misli u moju korist, da mi ne misli loše. I slagala sam ovde kad je bila igrica, kada sam napisala da je broj manji od 10 kada su u pitanju partneri, to je moja intima. Kada vam govorim u sukobima i iznosim svoj stav, to je istina - rekla je Maja, a Šopićeva se pronašla, pa tražila da joj kaže istinu, međutim, zadrugari su sprečili dalju raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja lažem da je meni isključen šporet kad i vama, nikada nije isključen. Iskoristila sam dve prilike da skuvam nešto drugima, više neću nikada jer neću da budem kažnjavana. Lažem da nemam cigare, jer ne mogu da ostanem bez njih. Lažem da nemam kafu, to uvek imam, razmišljam da ostavim, lažem kad me pitate za hranu i to je to. Slagala sam Miljanu kada je bila ovde da sestre i otac neće da razgovaraju sa njom. I slagala sam je kada mi je na početku rijalitija bilo teško, kada me je zabolela glava u jednoj tački nakon rasprave sa njom, ja sam tada mislila da završavam sa životom, a njoj sam rekla da me ne boli. Ja mislim da i kad umirem, moram da kažem da mi je dobro i da mi nije ništa. Ne praktikujem da lažem ni u spoljnom životu ni ovde - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što do sad nisam znao sa koliko iskrenih ljudi živim ovde. Što se mene tiče, ja sam uvek iskren, jedino sam u životu lagao zbog žena i kocke. Svi znaju šta su poroci, ja to ne podržavam. Jedino ženu nisam svoju mogao da izmanipulišem. Do kraja rijalitija ću uvek reći kako jeste. Ja ću se voditi sa tim da što baš ne mogu da kažem, neću reći, ali ću uvek biti iskren. Slagao sam da je Maja pokušala da me poljubi, niko nije, Kreštava (Ivana Šopić) je ovde izjavila da sam ja pokušao da je poljubim, ja sam rekao "Da", neka bude tako. Jedina situacija kad sam pokušao da te poljubim bila je u garderoberu, kad sam bio pijan, posvađali smo se na krv i nož, ja sam otišao za njom da smirim situaciju i ja sam u ćošku pokušao da je poljubim, ne verujem da je bilo u usta ali ne znam sigurno. Sve što mislim da jeste, ja ću da kažem da jeste. I za Minu isto nešto... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta si ti pričao ovde za jednu osobu sa kojom si dobar, a pričao si o Kopaoniku, Zlatiboru, šta god, šaputao si mi to - ubacila se Mina.
Ti si mene pokušao da poljubiš ili si me poljubio? Ispada kao da smo se poljubili, a nije tako - rekla je Ivana.
Dobro, siguran sam da se nismo poljubili, ja sam rekao u obraz, a da je bilo tako, ja bih rekao. Ali kažem da nije bilo. Ona je ustala i pričala da sam pokušao - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Zadruga

'