AKTUELNO

Haos za stolom!

Milan Petković još jedan je od zadrugara koji je imao sukob sa Natašom Radan danas tokom podele budžeta. O ovoj situaciji pričalo se i večeras, a Milan Petković se ovoga puta svađao, osim sa Natašom, i sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza svega što sam rekao, ispala je jako ljigava. Kao probala je da pokaže neki stav, a nigde stava. Ti si danas govorila takve nebuloze. Dala je Miljana najveći budžet - rekao je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Našao Milan da mi kaže koji je svima podelio jednaki budžet - rekla je Nataša.
Boli vas Miljana! Jako vas boli. Inače, ovaj čovek mi je danas poželeo smrt, da je moje dete jadno i na kraju je rekao da treba da umrem. Hajde, metar odavde. Napao me je zbog Gastoza - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada, majku da ne vidim, ako sam to rekao. To nisu moje reči, svi znaju ovde da to nisu moje reči - pričao je Milan, Miljani, nakon što joj je otpevao numeru "Metar odavde".

Osim sa Milanom Petkovićem, Miljana se svađala i sa Markom Đedovićem. U ovu raspravu umešala se i Marija Kulić. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'