AKTUELNO

Iva Grgurić ove večeri nije imala dlake na jeziku kada je trebalo da se izjasni o ovonedeljnim potrčcima.

U toku su još jedne nominacije, ukućani i gledaoci i ovog petka biraju zadrugare koji će u nedelju uveče biti u borbi za opstanak u Beloj kući. Ovonedeljni gazda Nataša Radan za potrčke izabrala je Nikolu Orozovića i Ninu Babić te zadrugari jedan po jedan iznose svoja mišljenja o njima. Naredeni zadrugari na redu za komentarisanje bili su Filip Đukić i Iva Grgurić.

Krenuću prvo od Orozovića , nemamo baš neki odnos. Orozoviću zameram što ne mogu sa njim se šaliti, on raširi svoje nozdrve i spusti glavu šta god da mu se kaže. Ali ako mu nešto zatreba uvek mu uskočim kao i on meni. Što se tiče Nine, nemamo dobar odnos, vređala je moj fizički izgled. Mi smo taj odnos izgladile. Pljunem pa ližem. Smatram da ako sam ja okej osoba... I jednostavno, meni njeno ponašanje ne odgovara. Drska, bahata, agresivna, lomi po kući. Na osnovu celog ovog izlaganja, šaljem Ninu, a Orozovića ću ostaviti - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nine, postala mi je draga. Prema meni nikad ništa nije, ni povisila ton, stoji da je devojka i vredna. Stoji to da je bezobrazna u nekim trenucima. Nemam pojma u ovoj situaciji moraću da prokomentarišem njen i Mlađin odnos. Uvek sam mu govorio "Brate, na tebi je - ili prihvati, ili saseci" , to je bio iskren moj savet. Ali sad pošto se ovo desilo, čak ni ja ne znam šta da kažem. Po meni trebalo bi da stave tačku. Ne znam kako da nazovem šta su dopustili oni sami sebi. Ne mogu samo da krivim Ninu. Po meni je najrealnije da oboje snose odgovornost za ovu vezu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolje je da se raziđu jer je ovo stvarno katastrofa. Ovo stvarno ne ide. Što se tiče Oroza, imamo neko zajedničko društvo napolju. Nisam hteo da se ubacujem kad su sprdali Orozovića zbog tog zajedničkog društva. Verujem da je on rekao posle par dana i bolje što se nisam vratio. Mislim da je to bilo iskreno. Kad sam već pojeo go*no poješću ga do kraja - ostaviću Ninu - zaključio je Filip i nominovao Orozovića.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Nikola Orozović

#Nina Babić

#Zadruga - Nominacije

'