AKTUELNO

Ko će biti tolerantniji?

Poslednje pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" upućeno je rijaliti paru Tari Simov i Mateji Matijević koji se svakodnevno svađaju i svoju romansu dovode u pitanje.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao zadrugare kakva atmosfera vlada u njihovoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava između vas u ovom trenutku? - glasilo je Tanasijevićevo pitanje za Taru i Mateju.
Što se tiče našeg odnosa, razgovarali smo nakon svih naših svađa i rasprava, rešili smo da nađemo zajednički kompromis. Pomirili smo se, ali nismo razgovarali još o tome. Nikad veća glupost, ali eto, njemu je zasmetalo što se ja šalim sa nekim na neki svoj način. Njemu je to bilo iritantno. Potrebno je da se ne svađamo oko gluposti i tih sitnica. Ove probleme nećemo imati u spoljnom svetu - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, sve je to slatko. Ja sam budaletina, meni smetaju glupe stvari - rekao je Mateja.
On ima neke svoje probleme koje neće da podeli sa mnom i onda se on drnda na mene. On ima te svoje probleme, ta neka minus faza, ja nemam snage da se raspravljam sa njim, šta je njemu iritantno, a šta ne - objasnila je Simova.
Nema potrebu da sačuva moje živce, nema osećanja za mene u pojedinim trenucima - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni zamera neke sitnice koje se tiču mog prirodnog karaktera. Ja sam tebe prihvatila sa svim tvojim manama. On mora da spava odvojeno od mene. Ja veću glupost nisam čula - zaključila je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'