AKTUELNO

Kulićeva ne dozvoljava da je zadrugari omalovažavaju.

Voditelj Milan Milošević je ove noći posetio stanare Bele kuće kako bi sa njima pričao o gorućim temama koje potresaju ceo region.

Maja Marinković je naredna zadrugarka koja je izrazila nezadovoljstvo zbog podele budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja očekujem mali budžet, to je zbog Tare, ne zato što on tako želi. Ja sam već razgovarala sa Matejom, on bi meni dao najveći. Kad Tara nije tu, mi lepo komuniciramo. Ma naravno da se uplašio zbog Tare. On je ispoštovao Taru - rekla je Maja.
On je samo boljim ribama od Tare dao mali budžet - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Maje, Mensur je započeo svoje izlaganje i prekorio zadrugare koji vređaju Miljanu Kulić, te je zbog toga ušao u konflikt sa Davidom Dragojevićem.

Ti (David) si jedna p*čkica. Neko ko vređa ljude koji su psihički nestabilni, oni dolaze i kradu im cigare. Kada si ti čuo da ja spominjem tvoje ime? Brat njegov Dejan Dragojević je rekao sve, ja sam svoje završio. To je slabost svih ovih muškaraca, oni skaču na ovu ženu (Miljanu) - pričao je Mensur.
Ja kad pričam sa njim, on spominje mog brata. Sedi, teletino ispod sača. Ti druže ne znaš šta ona radi. Ona je mojoj devojci spominjala mrtvog oca, ja ću joj se usr*ti u život. U prošloj sezoni mi je šolju otresla o glavu - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Mensur stao u odbranu Kulićeve, ona nije štedela reči, te ga je postavila na mesto.

Ja sam trenutno psihički nestabilna. Ja bolesna nisam, ja sam intelignetnija od većine ljudi ovde. Nema ti potrebe mene da štitiš - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je potom iz čista mira ušla u konflikt sa Markom Đedovićem, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#David Dragojević

#Mensur Ajdarpašić

#Miljana Kulić

'