AKTUELNO

Njena pobeda će biti izlazak sa Mensurom.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Kako se osećaš dok ni na sekund nemaš osećaj da možeš da gledaš ljude, da komuniciraš sa njima, jer konstantno osećaš Mensurov pogled koji te prati šta god ti radila? Kako možeš posle toga svega da ustaneš za stolom da sebe kriviš i opravdavaš njegovo bolesno ponašanje? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u intervjuu rekla da samo provodim vreme sa njim, da ne pričam sa drugim ljudima. Nije da on mene guši, ja sam druželjubiva osoba. Meni je sa njim lepo, ali samim tim što mi provodimo non-stop vreme zajedno i najmanja sitnica pokvari naš odnos. On mene ne maltretira, ja sam svesna da ja pogrešim i u nekim situacijama pokušam sebe da opravdam. Ne mislim da ima bolesno ponašanje. Ove svađe su iz ljubavi, a naša ljubav je drugačija nego ostale ljubavi. Ako moja mama kaže da ne podržava moju vezu sa Mensurom, ja je neću poslušati. Moja pobeda je da sa njim izađem ruku pod ruku - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'