AKTUELNO

Oseća se loše nakon sinoćneg priznanja!

I Milica Kemez je dobila pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", a odnosilo se na njen odnos sa Stefanom Karićem van rijalitija.

Stefan Karić i ti ste podigli prašinu ovih dana. Navodio je osobe sa kojima je bio, sa kojima se dopisivao, bila si pomenuta i ti. Ti kažeš da ste se samo jednom videli, ali da se ništa nije desilo. Šta je zapravo bilo između vas dvoje? - glasilo je pitanje za Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo jako davno, nismo imali s*ksualni odnos, ali ne bih ulazila u detelje. Da objasnim šta smo radili u detalje? Zaista ne bih iznosila to. To što radim u sobi, to je samo za mene, a ono što sam radila u "Zadruzi", to ste videli. Ne želim da iznosim detalje, radili smo nešto što se radi pre nego što se spava sa nekim. Bilo je toga, ali nije bilo s*ksualnog odnosa. Neprijatno mi je da pričam o tome, bila sam mlada, imala sam oko 20 godina. Videli se, čuli se, posle toga se nismo videli, sretali se u istom društvu - ispričala je Milica.
Zbog čega si iskalila sinoć bes na Bori? - upitala je novinarka Milicu.
Nisam iskalila bes na Bori, sinoć su se neke devojke upalile. Ja sam ispala sada lažov i nemoralna devojka, jeste mi proradio bes zbog toga. Mogu da okrenem loptu i okrenem sve na njega (Stefana). Nije problem što je to rekao, nego način na koji je to rekao. Ispalo je da smo sve k*rvetine, a da je Jelena dama. Zašto bih ja bila iskrena, ima ovde drugih veza koje treba da se analiziraju. Mene su još napolju povezivali sa njim po Novom Sadu i Beogradu. Bili smo jednom i izlasku u Budvi. Nikad nisam htela da zloupotrebim to, zabolelo me je to što je tako izneo. Ja nikad nisam rekla da sam svetica, ali ispalo je sada da me je Stefan iskoristio i šutnuo kao Filip. Pokušavam da branim svoj obraz, neću dozvoliti da ljudi svašta govore o meni. Nisam ja na Bori, on je na meni - odgovorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga nisam izj*bao, niti iskoristio. Ja sam imao odnose ovde na obostrano zadovoljstvo, baš je bezveze. Bilo je obostrano zadovoljstvo. Milica je moralna osoba, tada smo bili slobodni, radili šta smo hteli. Mislim da sam ispao fer prema tebi. Ti si ta koja je pričala ovde da će da ustane i da kaže da je bilo nešto - istakao je Karić.
Osećam se da je Jelenu zaštitio, a mene iskomprovitovao. Ispada da je Jelena dama, a da smo mi k*rvetine - nastavila je Milica.
Mi smo bili u vezi, to se vidi iz priloženog - odbrusila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Jelenom je bilo ozbiljnije - dodao je Karić.
Svi znaju kako ja reagujem, ona je meni sve rekla do detalja, verujem Stefanu, znam da nisu imali s*ks i da su imali to mi ne bi smetalo. Verujem im. Uopšte nije strašno biti sa nekim, šta ima veze, nek smo živi i zdravi - prokomentarisao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milica Kemez

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'