AKTUELNO

Pevačica nje mogla da ćuti!

Po ulasku u treću sezonu rijaliti programa "Zadruga" Anabela Atijas žestoko je zamerila svojoj ćerki što se pomirila sa Markom Miljkovićem bez njenog znanja, a onda do detalja preprićavala zadrugarima šta se dešavalo u spoljnom svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je uništena, znaš šta znači kada je neko tri godine emotivno maltretiran. Ono sa Slobom je bilo pogrešno, ali ono je bila ljubav. Jesam li ja slala poruke preko muzičara, lomila je ovde vrata. Šta ja sada da radim, branim neodbranjivo. Malo ćemo da se igramo on i ja, nisam mu ja Gagi - rekla je Anabela.

U jednom tenutku Marko Miljković je prošao pored Anabele sa limenkom piva, a ona je dobacila.

Pivce za živce - dobacila je Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je zadrugarima prepričavala kakve su se situacije događale između Marka i Lune van rijalitija.

Znate li kakvo je to maltretiranje napolju bilo, pravio joj je scene posle svakog nastupa, koga je pogledala, kome je pevala. Znaš kada se desio raskid napolju, zamerio joj je kako je gazila crve na "Zadrugoviziji", govorio joj da glumi klovna, a on je sutradan kuvao u svom sintetičkom duksu. Posle ju je vratio sa slave, rekao da je roditelji nisu vaspitali i da ne može da dođe, a živi u njenom stanu - rekla je Anabela.
A najgore od svega je to što njen otac zna koje lekove Luna pije, a sa svima se slaže. 24 godine ginem, odgajam dete, da bi mi jedan điloš uništava dete - objašnjava pevačica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'