AKTUELNO

Nije je štedela!

Luna Đogani prišla je svojoj majki Anabeli Atijas, kojoj je ovo prvi dan u rijaliti programu "Zadruga", kako bi je pitala da li je jela, a ona joj je odmah spomenula situacije koje su je mnogo povredile u spoljnom svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

A reci mi da li ti prija posteljina? Znaš koliko je meni bitan materijal - počela je Anabela da ispituje Lunu, a onda nastavila:
Bilo mi je krivo kada čujem od godspodina da je sintetika, to je saten-pamuk, nešto najprijatnije za period koji dolazi. Nikada u životu nisam kupila nekvalitetnu posteljinu, pidžama, znaš koliko mi je to bitno - govorila je Atijasova.
On je rekao za moju prethodnu posteljnu - branila je Luna Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušala sam i ne verujem, uvreda za uvredom. Komentar da je čestitka poslana na papiru, ne mogu da verujem da ti ne odreaguješ, kao to je uvreda. Mogla sam da kupim čestitku za 100 dinara, ali ti znaš koliko tvoja sestra voli da crta. Ja nisam bila ljuta, ja sam bila razočarana, ti si jedina osoba na svetu za koju sam bila sigurna da me neće izdati. Krivo mi je što sa tatom, na koga si ljuta bila, dozvoliš da pričaš o meni. Komentar da ja radim na tvoju štetu, koja "ona"? - pitala je opet Lunu majka.
Hoćeš li da mi kažeš o kome sam pričala? Rekla sam to zbog baba, žena, od kojih imam pritisak napolju - rekla je Đoganije
Nekada si bila Luna istina, a sada si Luna laž. Tvoj dečko mene prestavljla kao lošu majku, što mene ne pita što ga ne volim - rekla je pevačica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'