AKTUELNO

Posvađali su se oko para cipela...

Naredno pitanje bilo je za Maju Marinković, a gledaoci su hteli da znaju istinu da li je ukrala garderobu od Lune Đogani i Ane Korać, budući da je David Dragojević prošle noći pronašao cipele koje je imala njegova verenica.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam tu priču na radiju, nemam potrebu da pričam nešto što nije tako. Jako je ružno to, to sam pričala sa Borom, ja sam delila garderobu sa njima. Ja kada sam otišla kući videla sam da mnoge stvari nisu moje tu. Ja nisam ništa ukrala. Iskreno, baš je ružno da mi se lepi ta etiketa, da ispada da sam ja neki lopov. Ja ovde delim sve svoje, naravno pozajmim i ja kada mi nešto treba, nemam potrebu da se pravdam, ukrala nisam, ako je ostalo nešto, to je zato što smo delile prošle godine - tvrdila je Maja.
Ti si rekla da sam ti davala da nosiš ovde, a da te štikle ne postoje u garderoberu kod tebe. Što si ih podigla, kada sam ja došla ovde? - upitala je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, ali napolju se videlo, snima se kad neko čačka nos. Sve se vidi! - odbrusio je David.
Ti si taj koji je živeo od para fanova - uzvratila mu je Marinkovićeva aludirajući na priču sa njegovom bivšom devojkom Alekasndrom Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'