AKTUELNO

Želi više vremena da provodi sa njim.

Jovana Tomić Matora u večerašnjoj "Igri istine" podigla je FIlipa Đukića i od ovog cimera želela da čuje, nakon što mu je rekla da vidi da radi neke stvari koje se kose sa njegovim stavovima, da li se upleo u "mrežu" kao i da li je bio zaljubljen u Jelenu Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što sada osećam prema Ivi, ne može da se meri prema onome što sam osećao prema Jeleni. Kapiram da ja nisam bio zaljubljen, ali mi se sviđala. U Ivanu Šopić sam bio zaljubljen. Sve to što je bilo, sada kada gledam, je smešno. Sada kako se osećam, to ne može da se meri. Isto tako, kada sam bio sa Marijom Anom, sve pre toga mi je bilo smešno - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

To se ne kaže tako. Ti si rekao da smatraš da si bio zaljubljen - rekla je Matora.
Meni je rekao: "Ja sada vidim da sam zaljubljen, da tada nisam bio zaljubljen u nju, nego da su mi se vratile neke emocije" - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, da ne shvatiš pogrešno, ja nijedne sekunde nisam promenila mišljenje, ti si meni i dalje drag. Žao mi je što malo više nisi sa nama, uvek si se družio sa ljudima, unosio pozitivnu energiju... Mislim da malo fališ svima nama - rekla je Jelena.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'