AKTUELNO

Biće ovo zanimljiva kupovina.

Veliki šef nakon budežta i pisama u kojima je ukućane obavešatavao o kaznama, odlučio je stanarima Bele kuće da pošalje još jedno pismo. Ovoga puta bilo je pismo za kupovinu koja je ove nedelje namenjena potpuno drugačije da izgleda, nego što je to slučaj bio ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari upravo je otvorena prodavnica, ali danas će svi imati priliku da kupite ono što je potrebno, ali na sledeći način. Napravićete grupe po troje i tako ćete napraviti spiskove. Stajaćete ispred radnje i čekati da prodavačica spakuje sve što je na spisku, da sabere cene, ispred prodavnice će svakom biti predate kese. Napominjemo da će jedan po jedna zadrugar moći da uđe u novi deo i tek kada taj dobije svoje kese, može otići ispred radnje. Apelujemo na vas da pažljivo saberete i izračunate šta stavljate na spisak i koliko para imate na to. Ukoliko se ispostavi da u prodavnici nemate dovoljno para, prodavačica će sama oduzeti stvari i spisak sve dok ne budete imali dovoljno novca - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je većina ukućana otrčala ka novom delu već u prvim sekundama čitanja pisma, zadrugari ga nisu do kraja čuli, pa je nastao novi problem ispred kapije.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'