AKTUELNO

Zamršeni odnosi u porodici Đogani.

Anabela Atijas i Zorica Marković razgovor koji su započele za crnim stolom nastavile su u toaletu. Anabela je otkrila koleginici da Gagi Đogani nije imao lep komentar na Lunin prvi nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Novac je tu presudio i doprineo groznim odnosima. Jer oni su mislili da ti, kao što je izjavio, uzimala njoj novac - počela je Zorica.
Ma sve i da sam uzimala - dodala je Anabela.
Ti si joj majka, trebalo je i taj stan opremiti. "Meni se nije dopao prvi nastup" to je rekao. Ej - šokirana je bila Markovićeva.
Ti ubijaš volju u devojci. Kunem ti se, znaš kako je bila dobra. Pritom, trema, strah. Ovako se tresla, mi smo je držali za ruke da se popne na binu. Da je podržao bar i rekao: "Bila si odlična, bićeš još bolja" - razočarana je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

On je krenuo "Ja sam 25 godina na estradi, ja to znam", a ona kaže "Dobro, ja sam zadovoljna, trudiću se". Prvo kad je izašla, ona je bila atrakcija jer je bila u rijalitiju. Tek posle četvrte, pete pesme kreću da se opuštaju. I on je četiri puta ponovio. Ej. On je taj dan već došao pod cugom. Ja sam otišla, nisam mogla to da slušam više. Ona se rasplakala - otkrila je Anabela.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

#Zorica Marković

'