AKTUELNO

Tokom "Igre istine" sevale varnice između dve ukućanke.

Janjuš je tokom "Igre istine" pitao Maju Marinković, tokom svađe koju je ova zadrugarka imala sa Tarom Simov, u koje ljude se javiše razočarala. Međutim, Tara i Maja nastavile su da se svađaju, a Janjuš je pokušavao da ih smiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma mrš, majku tučeš! Ti si uličarka. Ja sam dama i sa uličarkama ne pričam! Ova devojka je opterećana pojavom Maje Marinković - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bedna si, jadna, mala, smrdiš na mačku. Ti se j*beš za 25 evra! Ispali su ti zubi. P*šali su po tebi, napolju ima slika kako ti svrš*vaju po faci. Ja nemam slike kako mene j*be njih petoro! Ti si hostesica koju su po klonjama, a nisu platili. Sve se zna napolju! Ona je namerno ušla mom bivšem dečku (Mateji) dok je bio u WC-u, pa je opet nakon toga ušla! Tri puta je juče Mateji ušla u WC - rekla je Tara koja ovo Maji neće lako oprostiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pričaš, nije namerno ušla! Sto puta sam rekao da se ne svađate i opet nastavljate! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku večeri je Maja odgovorila na pitanje koje je dobila od Janjuša.

Ne mogu da se razočaram u ljude koji mi nisu preterano dragi. Mislim da mi Miona misli dobro, da mi misli Gagi dobro, Orozović, Mlađan, Mića mi misli dobro, Ivana Krunić i Janjuš - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'