AKTUELNO

Nisu mogli da se usaglase.

Marko Janjušević i Maja Marinković, dok je zajedno sa njima sedela Miona Jovanović a kasnije i Luka Belić, nisu mogli da se dogovore koliko je udaljen od njih oblak koji su ugledali, zbog čega su se posvađali. U jednom momentu odgovor je Janjuš želeo da čuje i od Nikole Orozovića, pa ga je pozvao.

Foto: TV Pink Printscreen

Orozović je nastavio da se druži sa njima i polemiše o ovoj temi. Takođe, Maja je ovom prilikom pokazala i da ne zna značenje kilometara i metara, što je Janjuševića dodatno iznerviralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Deset minuta mu treba ovamo da ode. Otprilike, koliko je udaljen? Reci, hajde. Provereno, šta misliš? Reci nešto lupi. Ne znam ni ja tačno, ali koliko misliš otprilike da je udaljen ovaj oblak od zemlje? Šta misliš? Majo, znam da ne znaš, ali reci otprilike, sada ti ozbiljno kažem! Pitam te! Koliko misliš da je oblak udaljen od zemlje? Koliko? Boga mi, naljutiću se! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da lupim, da ispadnem glupa. Ne znam koliko je udaljen. Nemam pojma, ne mogu da lupim kad ne znam. Ne znam! Dosta je udaljen. Pa daleko je, j*bem mu miša. Daj mi ponuđene odgovore - govorila je Maja.
Ne mogu da ti dam ponuđene odgovore. Imaš metre i kilometre. Veći je kilometar od metra. Koliko kilometar ima metara? Odgovori mi, koliko! - besan je bio Janjuš.
Šta je veće? Zaj*bavaš me? Nisam ja na testu, Janjuše! Ti hoćeš da ispadnem budala? Pa što ti ne odgovoriš? - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vidiš koji je bliži, a koji dalji? Par hiljada metara. Može da bude i pet, lupio sam. Znaš kada ideš avionom, matori. To ti se čini da je on bliži - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

7 kilometara ima do ovog oblaka od zemlje? Nema tri kilometra. Drugarica mi je rekla 5 hiljada metara - rekao je Janjuš, Orozoviću.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'