AKTUELNO

Ovako se Iva pravdala.

Nakon što je Iva Grgurić ukrštala noge sa Stefanom Kandićem Kendijem, ispred svog dečka Filipa Đukića, veza Ive i Filipa je postala veoma burna, s obzirom na to da je Filip napravio ljubomornu scenu. O ovome je bilo polemike i tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala povoda da ljubomorišem Stefanu, a u ovoj vezi nemam povoda da ljubomorišem. Sve sam ja to objanila. Filip se promenio i javile su mi se varnice i emocije. U tom periodu kada sam bila sama, bila sam uverena da neću biti u vezi - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da ne pravim nikakve greške, niti dajem povoda za bilo šta u ovoj vezi. Znam gde sam. Ja to pokušavam da joj objasnim i nadam se da će skapirati što pre. Ja izgubim u tim nekim situacijama staloženost i smirenost. Kažem neke stvari, a ne mislim na to. Ne može ona da igra igru, a da sebe uvaljuje u problem - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričao sa Ivom, pre nekoliko dana, i ja sam joj rekao ove stvari, da su te njene veze meni totalno blede, kao da su na silu - rekao je Mića.
Kendi nema nikakve emocije prema meni. On je moj drug - dodala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'