AKTUELNO

Briznula u plač!

"Zbog čega misliš da Sanja nije prihvatila tvoj video poziv" - glasIlo je pitanje za Jovanu Tomić Matoru od strane sedme sile u emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja sam to osetila, odmah sam rekla Ani, ona mi je rekla da sam se instripovala. Mnogo razmišljam o svemu, užasan je osećaj, ne bih mogla da zamislim sebe da nismo zajedno. Nerealno mi je, za dve i po godine kroz šta smo sve prošle, suludo mi je da se naša ljubav tako završi, zbog gluposti. Ja znam kako ona razmilja, njoj je pritisak, mislim da treba da me ispoštuje i da popričamo. Sve vreme razmišljam o rečenici koju mi je Sofija prenela, da će me ona uvek ispoštovati, ona je takva, nikada me ne bi povredila kao čoveka. Zvolela sam je kao čoveka, odana je, ovde se borim zbog našeg cilja. Iskreno, ja sebe ne prepoznajem, meni se 99% rijalitija svodi na to da pazim, da čuvam zdravlje, da ne pijem... Ako je tako, mogu slobodno da kažem da sam se malo razočarala, ona je moj veliki kritičar. Jesto ovo za svađu, ali za raskid nije - istakla je Jovana.

"Da li misliš da je olako prešla preko tvog zbližavanja sa Lunom i Anabelom, s obzirom da znaš kakva je Sanja" - glasilo je potpitanje novinara za Matoru.

Problem je u meni što ja u tim situacijama, u milion drugih se ogradim, a u ovoj se ne osećam da radim ništa loše. Bilo ko drugi da je bio, uradila bih isto, nebitno što je bila Luna. I napolju nam se desila situacija, kao što se ovde spominje za njenog bivšeg dečka, odlepila sam bila, otišla iz stana, ali to nije uticalo na moju ljubav. Nikada joj ne bih odbila poziv, niti bih je stavljala na test. Mislim da su nam se zamenile uloge i da ona sumnja u moji ljubav. Ja zaista smatram da sam ja čista, ne postoji nijedna emocija, niti hemija prema Luni - objasnila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Zadruga

'