AKTUELNO

Ovo će Baneta poremetiti?

Iako je njegova devojka Ivana Krunić najmanje volela Boru Santanu, Bane Čolak je ipak odlučio da mu tokom raspodele ovonedeljnih budžeta dodeli veliki. Bora je osetio potrebu da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je takav kada je u vezi, nas dvojica se prethodnih meseci nismo mnogo družili. Videćete da će Bane da se promeni sada kada je Ivana otišla, da će više da se druži sa nama i upoznaćete njegovu još bolju stranu. To što sam Ivani rekao za menadžera, izmislio sam jer me je psovala i polila vodom. Ne zameram joj ništa, znaš dobro šta je rijaliti, nisam vam nikakava pretnja. Od tebe sam dobio najveći, očekivao sam, ja bih tebi svakako isto dao - objasnio je Bora.
Prošle godine, kada sam ja nasrnuo na tebe, oprostio si mi to, dao si mi veliki budžet, tu si pokazao koliko si veliki čovek - dodao je Bane.
Plašim se da će joj napolju napuniti glavu, patke, novinari, od srca ti želim da se to ne desi - posavetovao ga je Santana.

Bane Čolak je na Borine reči tvrdio da je siguran u ljubav Krunićeve, te istakao da bi voleo sa njom da provede ostatak života.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'