AKTUELNO

Novi detalji isplivali na videlo.

Voditelj Milan Milošević u nastavku emisije "Pretres nedelje" želeo je od Maje Marinković da čuje detalje njenog odnosa sa Janjušem, kao i da li pokušava da slaže sebe, nakon svih dešavanja sa Mionom, Mimom i Jelenom. Inače, Miona već nekoliko dana govori kako joj je Maja priznala da je zaljubljena u Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ću da budem što jasnija, s obzirom na to da sam milion puta rekla onako kako jeste. Nemam potrebu bilo koga da lažem. Ja sam rekla da ovde nemam pravog prijatelja da bih se bilo kome poveravala, osim njemu. Da sam se poveravala Mioni, Jeleni... Miona može sada da priča bilo koje teme, jer smo se mi posvađale. Ona se naljutila kada sam ja tražila od nje da mi vrati moju garderobu. Ja se nikome nisam poveravala i pričala o svom privatnom životu. Janjuš je svima dao do znanja. On zna da ja nisam zaljubljena u njega. Mi smo prijatelji. On mene voli i mene je ovde najviše zavoleo, kao čoveka. Znam da mu prijam kao osoba sa kojom provodi vreme - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja priča gluposti. Nije istina da se nikome ne poverava. Tebe treba da bude sramota što se priča da si zaljubljena u oženjenog, pričala mi je da se brine šta će joj tata reći - rekla je Miona.
Ja nikada nisam ljubomorisao Maji Marinković. Sa Šopićkom sam završio - rekao je Janjuš.
Ja jesam Maja "istina", ljudi koji mene vole i koji su me vaspitali, znaju kakva sam - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi Maja "istina", hajde malo plači! Glupača si glupa. Lažeš da mi nisi priznala! - govorila je Miona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'