AKTUELNO

Luna Đogani ćaskala je u dnevnom boravku sa Anom Korać i Anabelom Atijas, a nakon što je otišla, majka i drugarica počele su da komentarišu njeno ponašanje i mrzovoljnost, koja je karakteriše u poslednje vreme.

Naime, Anabela se požalila Ani da više ne zna na koji način da motiviše ćerku da se pokrene, ustane iz kreveta i bude "ona stara".

Foto: TV Pink Printscreen

- Došla je ovde, mislila je da će da bude cveće i proleće... Kod nje je sve kratkoročno, sve traje pet minuta. Ni ja nemam živaca da pričam sa svakim, razumem je u tom smislu, ali da te baš ništa ne pokreće... Ne možeš se opravdavati što si u rijalitiju:"Ja sam ovde, došla mi mama, tata, dečko, svađaju se", volela bih kad bih sama zbog sebe... Zamisli da sam ja, za sve što mi se desilo u životu, legla u krevet?! Život je takav, ne možeš stalno da očekuješ da te pokreće dečko, treba ti da odlučiš, hoću ja zbog sebe! Ja uvek u nečemu nađem motivaciju... - jadala se Anabela, dok ni Ana nije znala rešenje za Luninu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako da je motivišem. Ja je jutros ljubim, ni to joj ne prija... Nekada je obožavala da se cmače - tužna je bila Anabela, a potom je Ana došla do zaključka:

- To dok ona ne shvati u svojoj glavi, sve dok njoj nešto ne kvrcne... Ne vredi.

Autor: D.T.

#Ana Korać

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga

<
'