AKTUELNO

Nikad turbulentnije veče u Beloj kući!

Naredno pitanje dobio je Mensur Ajdarpašić, a trebao je da odgovori da li je ljubomoran na Lepog Miću, budući da je napravio haos Mini Vrbaški nakon što je zadrugarka svom starom prijatelju namazala kremu na ranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ljubomoran, nego sam rekao da mi nije bilo u redu. Ona nije znala i nije mogla da mu kaže da neće, nije znala šta da uradi, pa je onda otišla kod njega, onda sam je ja sprečio. Mislim, ljubomoran na Miću, nije kao što izgleda, nije tako, nije stvar ljubomore, nego je stvar mojih granica. A evo, iskoristiću priliku da se opet izvinim Mići, žao mi je da nemaju komunikaciju - rekao je Mensur.
Ja neću imati nikakvu komunikaciju, posle te uvrede Mensur bi opet pravio scene raznorazne, ja Minu mnogo volim da bih je dovodio u takvu situaciju. Ja sam tako rekao i Ani prošle godine. Ja nju smatram kao mojom, sad ja da razmišljam da time ponižavam nekoga što sam je zamolio da mi namaže kremu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Lepi Mića komentarisao odnos sa Minom, govoreći o tome da u Beloj kući postoje mnogo gore devojke od nje, na šta se Maja Marinković uzbudila, govoreći da nju ne mešaju u tu priču. Iako je Maja prva vređala Minu, zbog njenog priznanja da se bavila najstarijim zanatom.

Ti si nju terao da prizna da je prostitutka, ti si joj bacio tu muku - ubacio se Mlađan Jovanović, govoreći Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'