AKTUELNO

Jedno drugo nisu štedeli.

Ove večeri došlo je i do svađe između Luke Belića i Mime Živković. I dok je on govorio da Mimi smeta njegovo druženje sa Mionom Jovanović, Živkovićeva je poručila Luki da mu nije prijatno otkako je Stefan Karić uplovio u vezu sa Ivanom Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Idi kod Karića malo - poručila je Mima Luki, nakon što mu je otpevala pesmu Miroslava Ilića.
Ma j*bem ti ja mater malo! Džukelo. Jeb*m li ti sve po spisku. Brata, sestru, šta god da imaš. Dok sam ovde j*baću ti mamu. Stoko jedna! - rekao je Luka.
Ti si gej! - poručila mu je Miona.
Što ne priznaš da si lezbo? - nastavio je Luka.
Ko si ti da mene j*beš u usta? Mićo, iz čita mira me je opsovao. Kunem ti se, majke mi. Niti sam mu reč rekla. Iz čista mira mi se unosio u facu, psovao majku... Vidim li te da priđeš Mioni... - rekla je Mima, a onda ju je Luka prekinuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Au, tu je problem! To je taj ples što je danas uticao na sve. A, Miona? Šta se sada vadiš! - rekao je Luka.
Ti da si neki muškarac, ti bi prišao. Ti si mu Mima problem. Te fore zaj*bi, ti se ljubi sa svojom ženom, devojkom, sa mnom ne. Bocka, bocka, da, da - reagovala je i Miona.
E moj muškarcu kad ti ja smetam. J*bo te pas! Sram te bilo. Odakle si došao? Iz koje šume? Ti ako si bio u Americi, ja sam bila u Indiji. Ti nisi svoj otkad je Karić sa Ivanom. Idi malo da te tuče bivši tast - rekla je Mima.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'