AKTUELNO

Rekao šta mu je na duši!

Učesnici treće sezoni rijaliti programa "Zadruga" večeras će gledati najpopularnije video-klipove, koji će biti emitovani u emisji! "Gledanje snimaka", a kojima će biti razotkrivene mnoge intrige.

Prvi klip koji su publika i zadrugari koji su imali prilike da vide, bio je klip svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ništa, ovo je neka naša uobičajena svađa. U blagoj sam depresiji malo je reći, on pokušava da me izvuče iz kreveta, a meni se ne da. Dogovorili smo se da vežbam, zbog toga smo se posvađali, ja nisam ustala danima iz kreveta, a Marko pokušava da me motiviše. Rekla sam mu da je g*vno, ne volim da ga vređam, evo i sada mu se izvinjavam javno. Uglavnom je svađa oko gluposti, uglavnom skupljanje tenzije, stvarno sam puna negativne energje, a nemam izduvni ventil. Fali mi njegova pažnja, možda ja previše tražim, ali u ovim trenucima kada se ja osećam loše, volim kada smo nekada sami, a ne uvek da smo sa ljudima - rekla je Luna.
Rekao da sam im da pokušaju da smanje te svađe, ali neke te svađe su neizbežne. Ustao sam, bilo mi je neprijatno, šta ja tu mogu da dodam. Ne želim da se mešam, imam svoje mišljenje o tome, ali smatram da ne trebam da ulazim u njihove stvari: Mogu samo da kažem da se Luna loše oseća jer su joj mama i tata tu, a Marko je tu, pokušava da je razdrma da ne bi bila uvek u krevetu. Ja svoje dete najbolje poznajem, ona ima neke mane koje bih ja voleo da ona isporavi, ne možemo da to popravimo. Ja i u Marku vidim neke stvare koje bih mogao da popravim, ali ja sam stariji, imam više životnog iskustva. Luna je i sama priznala da nije lepo što se svađala dok se jede i ispred mene, meni je bilo neprijatno. Ovo što sam rekao da bih voleo da promenim kod Lune nisam mislio ništa strašno, ona je takva kakva jeste - objasnio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'