AKTUELNO

Nikako da nađu zajednički jezik.

Na sledećem snimku prikazana je rasprava Lune Đogani i Marka Miljkovića. Ona se žalila kako joj fali pažnja i ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je to istina koja kruži napolju? Podeljene su priče. Vratila se Luna u Zadrugu 2, ovo je repriza toga, ona nije svesna koliko pažnje ima od mene. Ja sam mesec dana tu, ponašao sam se normalno, nisam obletao, kad sam radio šta mi se radi, ona kad ima problem sa drugom osobom mora to da reši, ne ja da joj titram. Sama mora da se izbori ne mogu da joj pomognem. Nije ni prirodno da joj pomažem. Tako sam se postavio u protekla dva dana i odmah joj fali pažnja. Ja razumem, to je Luna. Nije mi dosadno, bolje će ona da objasni, moj deo je da vređam, tvoj deo je da pričaš lepo - rekao je Miljković.
Ne interesuje me šta ispadam. Milica je pričala za Boru, ja sam se pronašla u njenoj priči, razumem je, očigledno smo mi debili što tražimo pažnju - navela je Luna.
Neću da ti pružim pažnju kad imaš problem. Budi normalna i ja ću da ti pružim pažnju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad kažeš hoću da hoćeš da se posvetiš sebi. Što ja da objasnim, ja da opisujem tvoja osećanja - bila je besna Đoganijeva.
Pomenuo sam to da je manipulator jer je pomenula neko sunčanje, nije manipulator, nego doda neku reč. Ona je više naivna, ima te neke sitne stvari, ne priča kako je bilo. Nismo se tako dogovorili. Dogovorili smo se da treniramo - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'