AKTUELNO

Ponovo su na testu.

Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca nastavili su da propituju Taru Simov u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je i koliko porvedilo to što ti i Mateja imate drugačije planove posle rijalitija - bilo je pitanje za nju.
On je privrženiji porodici, ja sam na svoju ruku provela život, ranije sam se osamostalila. Rekao je da bi taj prvi period proveo sa svojima, nedelju, dve, da bismo se mi tad čuli, a kad bi on završio sa svojim obavezama da bismo se tad videli i planirali neke stvari. Isto tako smo shvatili da on nije za zajednički život, a ja sam imala u planu da se to odmah desi. Nemamo neko zajedničko viđenje naše veze za budućnost - rekla je Tara.
To je pogrešno protumačeno. Nisam to tako oštro rekao. Komentarisao sam, jer je ona rekla da odmah idemo u pekaru, ostajemo zajedno, kao Ana i David, ja sam rekao: "Šta ti je, nisam video porodicu 10 meseci". Predložio sam joj da ode u Skoplje, pa da se vidimo kad dođe u Beograd. Ona bi odmah stan, sve, živimo zajedno, verimo se... Ja sam u fazonu, polako, da vidimo i taj spoljni svet, nigde ne žurim, ona bi odmah dža ili bu - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto misliš da te Matejina sestra ponizila - bilo je sledeće pitanje za nju.
Osetila sam se poniženo zbog komentara da on zna sa kojim modelom devojaka je bio, ja sam se osetila kao neko što Mateja ne voli. Drugačije je kad ti kažeš, a drugačije kada ti sestra dobaci. I treba osuti paljbu po meni, zaslužila sam sve najgore, ali taj komentar mi je suvišan - rekla je Simova.
Kad sam u vezi volim da devojka ima ponašanje kakvo ja volim, ona je moja izabranica i mene predstavlja. Ja se ne slažem sa njenim ponašanjem. Ta moja sestra nam je bila najveća podrška, ali neke stvari ne može da proguta - naveo je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih isto pitanje postavila nama kako da razmišljamo o daljem životu ako nas njegova porodica ne podržava. On je to shvatio kao negativu i mračenje - rekla je Tara.
Kako si se osetila što te Matejini nisu ni spomenuli - pitali su novinari zadrugarku.
On kaže da su me pomenuli - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Indirektno su je pomenuli, na fin način su mi rekli šta misle o svemu ovome. Imali su pravo da kažu mnogo gore - rekao je Mateja.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'