AKTUELNO

Čolak razočaran!

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Baneta Čolaka.

Kako se osećaš kada si javno otkačen? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočaran sam u nju kao osobu. Ona je poslednja osoba iz kuće za koju sam očekivao da će tako da uradi. Sve najbolje joj želim - poručio je Bane.
Ona je mene ubeđivala da njega voli ovde, ljutila se na mene kada sam je zvala, nisam htela da se mešam u njihov odnos, posebno ih volim. Od tog dana sam malo van sebe, ne znam kome više šta da verujem zbog nje. Ne znam šta je to Ivana videla, možda ću i ja kad izađem. Ko sam ja da njoj branim da bude sa njim. Verovatno je videla nešto što nije videla ovde, kako sam ja mogla da vidim. Nadam se da je srećna - ispričala je nesuđena kuma Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dalje gajim emocije prema njoj, ne mogu da presečem za sedam dana, ali nisam kao ona. Anabela je bila sa njom u izolaciji, voleo bih da kaže ona - dodao je Čolak, ali se to nije dogodilo.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'