AKTUELNO

Niko nije mogao da očekuje!

Maja Marinković i Marko Janjušević ponovo su ove nedelje potrčci, a Luna Đogani je u emisiji "Nominacije" izrekla svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Idem samo po ličnom nahođenju, neću komentarisati njihovu priču, ne volim da komentarišem tuđe stvari. Janjuš i ja smo bili bliži u prvoj sezoni, imao je bolje društvo, obožavala sam njegov humor, njegova vođstva. U ovoj sezoni je ostao taj njegov humor, ali se sada više kontroliše, da ne bi nešto otišlo po zlu. Smatram da ljudi kod tebe najviše voli tvoj humor, zato mislim da bi trebalo da ga više koristiš. Volim što ne komentariše moje priče, nije tip osobe koja druge gura u jamu još dublje. Maja i ja smo imale konflikte u prethodnoj sezoni, mislim da u nekim situacijama nisam trebala da reagujem prema tebi kako sam reagovala, ove sezone ne osećam netrpeljivost sa tvoje strane, čak me u prolazu pitaš kako sam. Ne komentarišeš me, jer si i ti u ovoj sezoni u nekom problemu. Šaljem Maju, ostavljam Janjuša - rekla je Luna, a njen dečko Marko Miljković bio je izuzetno kratak.
Zbog situacije iz "Zadruge 2" sa Majom nisam u dobrim odnosima, zbog toga sačuvaću Janjuša, a poslaću nju - istakao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'