AKTUELNO

Ovo je njegov stav!

"Mnogi misle da je to tovja taktika za prvo mesto i da si drugačiji prema Luni samo iz inata prema Anabeli. Objasni nam da li je to vid tvoje taktike i da li se namerno menjaš prema Luni?" - glasilo je pitanje koje je dobio Marko Miljković u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što sam ušao ovde, video sam kolika je moja podrška. Da, taktitka strogo za prvo mesto! Deset godina, deset fanova! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku su novinari želeli da čuju da li se Marko ophodi prema Luni Đogani tako što opipava puls naroda i drugih zadrugara, pa se na osnovu toga menja prema svojoj devojci.

Nravno da se sa Lunom nikad nisam igrao, niti želim. Luna je za mene ovde jedno, a svi ostali zadrugari mogu da budu drugo. Ona ima baš posebno mesto kad je u pitanju moj život - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari su zatim pitali Marka Miljkovića i da li zamera svojoj izabranici Luni Đogani to što je iznela da on koristi narkotike.

Vidim da se priča o tome. Kada budem izašao videću težinu te priče. To će morati da se dokaže sve. Postoje tu neke stvari koje treba da se reše na sudu. Što se tiče Lune, opet mogu da kažem, ja to njoj niti sam zameri, niti ću zameriti. Ona je svaki put kad je pokrenuta ova priča ustala i rekla da je lagala. Ja nemam šta da se svađam sa Lunom i prepirem. Drugi što su to spominjali, a nisu se uverili da je to istina, videćemo da li tako mogu kada budemo izašli - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'