AKTUELNO

Otvorila dušu Maji o zabranjenoj ljubavi.

Iva Grgurić skoro svakodnevno pominje bivšeg dečka Marinka. Ona ne krije da nijednog momka nije volela kao njega, a sada je Maji Marinković otkrila detalje iz njihove veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ne mogu da pričam... Bitno je samo da se nismo rastali zbog druge žene, niti zbog prevare, niti zbog bilo čega takvog. Bila je to kao zabranjena ljubav. Branili su nam. Bilo je bolje da raskinemo. A on je mene sve vreme testirao, pa sam mislila da je i taj raskid test. Ja dva meseca nisam znala šta on sve ima! Ja ne volim hvalisavce. Tek što je primetio emociju, da sam se ja zaljubila, onda mi je pokazao šta sve ima. Tako je sve išlo spontano... Bilo je mnogo stvari koje su nas mogle rastaviti, a opet smo bili skupa. On je otišao u Njujork i trebalo je tamo da živi, ja sam se vratila kod mojih. Tad sam se toliko okrenula Bogu i molila sam se, pričala sa Isusom, kao sad sa tobom - otkrila je Iva Grgurić.

Iva je ispričala Maji i kako su izgledali dani kada je Marinko bio u Njujorku, kao i kako ju je iznenadio i vratio se u Zagreb.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'