AKTUELNO

Sad je sve jasno, zadrugari potpuno raskrinkali ovu ljubavnu aferu, saterali ih u ćošak.

Nakon haotične svađe Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, zadrugari su u nastavku imali priliku da vide kako se zadrugarka pravda Zorici Marković nakon što mu je napravila ljubomornu scenu posle žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, kada sam videla da me snima kamera, ja sam ućutala. Htela sam da kažem, da ne želim da komentarišem, da ispada da ogovaram. Kada je Zorica videla da plačem, ona nije imala lošu nameru, da, jesam iskomentraisala da sam u pravu. To mene nervira kod njega da sam u pravu, kada ima loše mišljenje o nekim ljudima, a ne o našem odnosu.. - pravdala se Maja.
Ne treba više ništa da se kaže, sve je jasno, Majo - zaurlali su Lepi Mića i Marko Đedović u glas, aludirajući da je Marinkovićeva slagala.
Mića je izvukao iz konteksta, ja sam govorila da sam u pravu, ja nikada tu rečenicu nisam izgovorila. Oni mogu da nagađaju, da bi komentarisali - nastavila je da provocira Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je takva budalaština, ovo je dno dna! To su budalaštine da ona meni nešto zamera, ali to je uzrok tih svađa. Ona je htela da kaže Zorici ili Mići, jer je ona povređena, pa je htela da kaže: ,,Pa i on je kriv", znači da napadaju mene, a ja veze nemam sa tim. Svađa iz šanka je, pričam sa Jelenom, dolazi ona(Maja), ona me 20 puta štipa, ne mogu da odreagujem, odatle je počelo - odbrusio je Janjuš.
To je radila sa mnom tri meseca, kad sam je videla da gleda u kamere. Ona je meni u tim situacijama pričala da nije samo ona, ona je pričala da on njoj ljubomoriše, ali ne transparentno. Ona i dalje gaji nadu da ćete vi da pričate, pričala je o Anđelama, o svemu i svačemu, da je to shvatala kao provokaciju - rekla je Miona Jovanović.
Ona je u priči o Anđeli, napala za šankom i ljubomorisala, misleći da se radi o Ani Korać. Ja sam rekao da razmenjuju iskustva koja su im preko potrebna u ovakvim situacijama. Sve je baš onako kao što izgleda, e sad upravo se dešava situacija, kao što se desila. Ona će ispasti kriva kao Ivana Šopić, a krivica je obostrana. Maja hoće da kaže da je i Janjuš zaljubljen u nju - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja više ne može da se kontroliše, ona gleda kroz prozor, kroz vrata, to nije normalno. Meni je više Janjuš kriv, jer je Maja slobodan, on ima veću odgovornost. Ona kaže da nikada ne bi rekla nešto, znači da ima nešto. Ona se jako zaljubila u Janjuša. Ona zna šta ja znami zato je sada bezobrazna i zna šta mi je pokazivala - tvrdio je Bane Čolak.
Apsolutno nikada ne bih ništa rekla, jer ga ja volim. On je i dalje emotivno vezan za mene, samo je mnogo ljut - potvrdila je Marinkovićeva.
Ja spavam u hotelu, ona dolazi i plače u hotelu, ona zna, i onda tu se sad mangupira. Maja zna sve lepo i ne treba da radi ovo, jer zna da znam neke stvari - dodao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'