AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Maja Marinković odlučila je da nastavi sa provokacijama, pa je podigla Mateju Matijevića kako bi mu postavila pitanje. Prvo je uvela u priču kada je vezan njegov odnos sa Tarom Simov, te mu je uputila žestoko pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si u pabu da ti nikada nisam zasmetala, ali da nikada nisam uradila kao što je Tara uradila sa Mensurom, kad si rekao da te je razočarala kao čoveka. Da li to znači kao devojka ili kao prijatelj? - upitala je Maja.
Ja sam odgovarao sa tom frazom da je volim kao čoveka, ali ta retrospektiva naše veze, da smo mi osam meseci najbliži, da smo delili hleb i provodili vreme non-stop. Mi smo raskinuli za Uskrs, znala je da nema pravo na grešku, a da se pravdam za poziv, neću. Provocirala me je i peckala me je sa zlom namerom, mene je to zabolelo i presekao sam. Ja neku emociju ne mogu da ugasim preko noći, njoj je lakše da ona misli da ja nju nikada nisam voleo. Ne zanima me šta će sada da misli, jer mi se totalno ogadilo njeno ponašanje. Ne mogu da vam objasnim to da nekog voliš kao čoveka. Pogodilo me je to što se desilo na žurki. Koliko god da smo mi raskinuli pre toga i da naša veza nije kvalitetna, da ne pašemo jedno drugom za vezu, ne znači da sam ja nju prestao da volim. Ja smatram da ona nije osoba za mene, njen model ponašanja. Ja ću se tako izražavao do kraja i zato me je puno pogodilo. Ispalo je da sa tobom vraćam njonj na žurki, ali sada mi se totalno menja mišljenje o Tari - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si kontantno pravdaš, ti ni ne znaš šta je pitanje, ako si čist za neke stvari, onda nemaš potrebe da se pravdaš - izjavila je Jovana Tomić Matora.
VI ne pričate, i ti dobiješ negativno pitanje i ti ne možeš to da izdržiš, pa se odmah pomiriš sa njom - otkrila je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'