AKTUELNO

Au!

"Kada si sam sa Tarom slažeš se sa činjenicom da Mateja nije za nju, a kada si za crnim stolom, napadaš je. Zašto to radiš?" - dobio je David Dragojević ovo pitanje noćas tokom emisije "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mateju gledam ovako i u odnosu sa Tarom. Smatram da treba da se trgne i da ne treba to da radi. Nikakav pritisak oni nemaju, sami sebi su sve ovo napravili - rekao je David.
To su Tarine teorije zavere, a nikakav pritisak nisam osetio u poslednje vreme. Dobio sam pitanje za Maju, pa su me povezali s Ninom - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

"Da li smatraš da si se ponizila i koje stvari zameraš Mateji?" - glasilo je pitanje za Taru Simov.

Mislim da sam se dovoljno ponizila, i previše. Iskreno najviše mu zameram, bilo kakav odnos s osobom koja me je vređala - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tu osobu ljubila u glavu na žurki. One su se grlile. Meni Maja ništa lično nije uradila. Shvatio sam da ovde samo sebe mogu da krivim. Ona je nekada bila mnogo gora nego sada. Ona se pre mene poljubila s petoricom. Ponašanje mi se nije svidelo i nikad mi se nije svidelo - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Konstantno mi pričaš šta sam ja radila. Ustaješ i kažeš: "Ona se poljubila sa pet muškaraca", daj nemoj da me zaj*bavaš. On je sad jasno i glasno rekao da je bio sa mnom zbog interesa. Promenila sam se i opet mu se nije svidelo - govorila je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'