AKTUELNO

Puče još jedno prijateljstvo.

Danas se u Beloj kući održava suđenje između Ive Grgurić i Filipa Đukića. Filip je tužio Ivu da se igra sa njegovim emocijama i da ga ponižava.

Nakon što su njih dvoje izneli svoj stav, i ostali zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da nisam iskrena ne bih iznela ni sve ono o svojoj prošlosti. I prema tebi da nisam htela da budem iskrena, ne bih ti ni rekla. Videla sam tvoj stav i zato sam se zaustavila. Izmislila sam igru istine i rekla sam da možeš da mi postaviš pet pitanja. Dala sam mu mogućnost da me pita, a nije me pitao. Ja sam mu posle rekla sama. Okrivite me, j*be mi se - rekla je Iva.
Oni su priznali što smo mi nedeljama unazad govorili. Iva igra igru, a Filip ispada budala, to je jasno kao dan. Ona ima pravo da vitla majmuna kako hoće... Nenormalno je da priča devojka da voli bivšeg momka, ti si to opravdavao nekim svojim bivšim odnosima. Video si da je to propast bila tada, što ne bi bila i sada. Ti si ispadao budala. Ona je emotivnom manipulacijom tebe navukla da ti budeš budala. Jeste ona dominantna jer je ispala šmeker, jednog voli, drugom maše, a ti si nisi dominantan. On može da laže da nije ponižen da ne bi ispao žrtva - rekao je Marko Đedović.
On je pristao na tu vezu i samim tim je pop*šao svoj ego, time je pokazao da nema ego - navela je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupačo, konobarice poniženje je ono što se vidi - urlao je Đedović na Ivanu Šopić koja je tražila kao sudija da se svi vrate na temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'