AKTUELNO

Ne prestaje da ga pecka.

"Kako bi reagovala kada bi ti Sanja rekla da za vašu vezu više nema nikakve šanse" bilo je sledeće pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Uh dobro je, mislila sam da se već porodila. Imam traumu za pitanja. Ne bi mi bilo svejedno. Već sam isplanirala kako ću da ne mislim na to. Patiću, prihvatiću, šta da radim. Bukvalno ne znam, biće mi teško, ali ću se truditi. Rekla sam i Mlađi da bi volela da je srećna, ali da joj objasni da ne misli, pošto ja potenciram na razgovoru, da ću da je ubeđujem da se pomirimo. Volela bih da obavimo razgovor i ako ima nekog, da ostanemo u dobrim odnosima - rekla je Matora.
Da li voliš fudbal, voliš si simpatiji da daješ žute i crvene kartone - bilo je pitanje za Mensura.
Ne volim fudbal, volim basket. Jutros nije bio autogol. Ne radim crvene i žute, ne igram tako neke prljave igrice sa voljenom osobom i ne glumim mačo mena, nemam pojačanu dozu ega u vezi. Ako kukam i plačem, ja isključivo tako reagujem, moje reakcije su iskrene. Nisam preterano imao ega u vezi - naveo je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Niste bili jedini koji ste imali s*ks jutros, Tara što si pocrvenela - rekao je Milan, a Simova i Mateja nisu hteli da priznaju da su bili intimni.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'