AKTUELNO

Žustro!

U toku su nominacije Odabranih, a Milena Kačavenda istakla se svojim izlaganjem o Lakiću.

Ja nominujem Vivien jer me nervira, ništa ne radi samo zuji po kući - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je loše, celu noć sam imala temperaturu. Baš mi je loše, glupo mi je više Anitu da nominujem, već počinje da me boli uvo. Sada bih nominovala Helenu, nema nikakvu funkciju u kući - rekla je Matora.
Ja bih htela videti leđa mnogo ljudi, koji upadaju u moja izlaganja, koji me na neki način me ponižavaju, a jedan od njih je Nikola Lakić. Sve što ja kažem on upada, ubacuje mi se u izlaganja, on je broj jedan koji me ometa u svakom smislu. Najviše mi pravi smetnje i to je Nikola Lakić - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog puta ću nominovati Šana iz razloga što me jako iritira za vreme svake emisije, gađa me papirićima, uopšte ne prati šta se priča, mene lično nteresuje, ako će mi biti lakše bez nekog to je onda Šan - rekao je Aleksa.
Ja ću da nominujem Uroša zato što me nervira, gadljiv mi je, nekada me plaši, iritira me - rekla je Elica.
Ja sam se odlučio za Anđelu zato što me nevira njeno foliranje, kaže jedno,radi drugo - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Anđela odvratna, lažljiiva, nenormalna, posle onih poseta porodica mislim da bolja nije mogla ni da bude kakva joj je majka. Anđela jer devojka stvarno nije nromalna, patološki lažov, devojka je van svake pameti, ne znam šta da kažem sem da nastavim da ih vređam - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče ja bih navela Bojanu, ali ja sam uspela da navučem Anđelu da mi priča neke priče, međutim ona je navukla mene i Slađu. Bojana se malo smirila, ali možda i nije tako loša za rijaliti. Ja nominujem Nikolu Lakića, njegove uvrede mene kao žene nikada neću zaboraviti, on se ugasio da je pojeo go*na, da ga voditelji ne podižu do 4 ujutru, ništa ne radi što sem što se sa Slobom šeta po dvorištu. Čekala sam da uđe neko iz naše priče moje i Anine, negde sam skoro i sigurna da je Lakić izmislio 75 posto izmislio. Ne mogu tako olako da od nje napravim ološa i prostitku. Sve laže, prevarant, on će bit neko koga ću ubuduće da nominujem - rekla je Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.