AKTUELNO

Niko nije bio pošteđen!

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Jovana Tomić Matora su u svojoj trač partiji opleli po Anitinoj majci i Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno mi je rekao Mića šta će mi se destiti, kao da je znao. Sklonio me sa strane i rekao da ima papir, da samo hoće da dođe u Beograd i to - rekla je Matora.
Ma šta da komentarišemo, samo ti je dovoljno da gledaš posete roditelja -rekla je Milena.
Zamisli uđe majka ženskog deteta i kaže da podržava se*s u bilo kom obliku na televiziji. Da se brišeš vlažnim maramicama, da gleda ceo narod i da bacaš sa strane -rekao je Marko.
Prvi klip prošle godine koji je izašao je se*s Anđele i Zvezdana. Ona izlazi iz izolacije nakon se**a, pušila mu je đ**u, ne znam kako pristojnije da kažem, pljune i obriše se kao da smo jeli pečenje za prvi maj -rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato je ova pitala da li je oprala zubiće. A ono što su pričali za fetiše... -rekao je Marko.
Mirisala mu je prdež i noge, on podrigne ona miriše i kaže:"Ajde još jednom" -rekla je Milena.
Naljutila se jednom što je prdnuo, nije je zvao da miriše -rekao je Marko.
A Ana kad je ušla, pitala je da li je oprala zube. Posle dolazi Anđela kod mene na intervju i ja je pitam za to, da li je razumela zašto je to pitala i ona kaže da je mlada i da je shvatila da zbog toga treba da pere zube. Posle mi je priznala da su njih dvoje bili u vezi mesec dana pre nego što su ozvaničili. Broj tri je bio znak da žele troje dece, a bungiši su bili bungalovi. Pakao -rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Anitina majka kao čestita žena dolazi uz njive i onda kaže da podržava se*s, ali samo u vezi, daje Anđelu do znanja da se izjasni da uđe u vezu. I to je kao u redu, a što imam maloletno dete kod kuće i što će te klipove gledati za tri godine kada krene u školu... -rekla je Milena.
Prošle goodine su Matoroj je**li majku kako skrnavi jednu majku -rekao je Marko.
Znaš li šta je to bilo, osudili me najstrašnije, kao radim to samo kada sma pijana. Skrnavim jednu majku. A Anita, kada je bila ta poslednja svađa oko para, naljutila se na nju pošto baba renovira neke dve kuće u selu, a Anitina majka iznajmljuje trosoban stan u Kruševcu, da ne bi morala da živi u selu -rekla je Matora.
Neće u selo - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: Pink.rs