AKTUELNO

Uverite se sami!

Tokom emisije "Elita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je ženu Ivana Marinkovića, Jelenu Ilić pa zajedno prokomentarisali učesnike.

Mislila sam da je to fraza kad neko dođe kasnije da treba vremena da se prilagodi, ali tako je. Dok malo protumačim ljude, ali sad kao da sam već navikla na to. - rekla je Jelena Ilić
Dala sam sebi vremena da ih dobro osmotrim, ali priču i Anđelu i Aniti sam ispratila kući pa sam lako odlučila za nominacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš posetu njenih roditelja i ponovo zbliženja Bojani? - Pitao je Darko.
Uvek roditelji pokušavaju da kazne i to, ali mislim da je kod Anđele kasno za neke stvari, ali sam njihov pristup nije u redu. Ja bih svoje dete uhvatila za uvo šta radiš to i ostalo. I eto nakon ne punih dva dana se vratila Bojani. Retko kad pristupam tako nekoj situaciji da neko to radi zbog rijalitija, više zbog nekog inata. - odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Žani? - pitao je Darko.
Iskreno ja nemam loše mišljenje o njoj, volela bih da se u mom prisutvu ne vređaju žene. Žana po mom mišljenju nije dovoljno inteligetna, snjom ne može da se razgovara. Ne treba ti neka hrabrost da se suprostaviš Staniji, ona nju ne voli i to je to. - rekla je Jelena.

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.