AKTUELNO

Otkrila sve!

Marijana Špirić zauvek je napustila 'Elitu', a sada je na redu da odredi vođu za sledeću nedelju.

Zašto ti se nije dopala Marija Malivuk - upitala je Ana.
Jako je vulgarna, nisam srela goru osobu od nje. Ne znam šta bih rekla za njene godine je jako nekulturno - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kom odnos Bojane i Anđele?
Ja podržavam ljubav u svakom oibliku, ali ljubav. Mislim da bi njeni roditelji možda i pihvatili da je Bojana možda malo bolja, ali ja im svu sreću želim - rekla je Marijana.
Kako ti se sviđaju Ša i Miona? - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos mi se najviše sivđaju, mislim da je to jedini par koji će opstati sto posto. Samo moraju da da porade na svom odnosu - rekla je Marijana.
Kako ti se sviđaju Anita i Anđelo kao par? - upitala je Ana.
Mislim da je problem jer je Anđelo u pitanju, Anđelo smeta muškarcima, a Anita bode oči ženama. Najviše je zabolelo Munjeza, ali čujem da su sada u dobrim odnosima - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si bila iskrena prema Adamu? - upitala je Ana.
Ja iskreno jesam, ali sada kada je prošlo vreme i kad pogledam neke stvari mislim da on nije, ali mu želim svu sreću - rekla je Marijana.
Kako gledaš na Stanijin ulazak u Belu kuću? - upitala je Ana.
Izazvao je veliku reakciju, ali kod Aneli nije, vidi se da joj fali Janjuš i svaki dan pita kada će doći - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjavila si na početku da ti se Mensur fizički dopada? - upitala je Ana.
Dečko je na mestu ima svoj stav i meni se to sviđa. Nismo se družili, on komunicira samo sa par ljudi u kući - rekla je Marijana.
Čini mi se da ste bile podignute Vivien, Slađa Bošković i Sara, jel misliš da si ti zaslužila da budeš izbačena? - upitala je Ana.
Nešto se u meni desilo da sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me nešto, nisam imala advekatno društvo, sa Lejdi sam bila u svađi, ali da sam sa njom bila dobra mislim da bi drugačija priča bila. Ne volim da budem u fejk pričama koje me ne interesuju - rekla je Marijana

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji neka specifična situacija koju ćeš pamtiti? - upitala je Ana.
Manje lepe su mi te neke rasprave koje ja uopšte ne volim. Lepi trenutci su te porodice i emotivni, ali veliki utisak je ostavila Anđelina porodica. Sve je bilo potresno, svaki korak im se pratio, muk je bio u kući. Anđela mi nije jasna, meni je delovala da će se skoro povući iz tog odnosa. Ona je sa Bojanom jako bliska - rekla je Marijana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.