AKTUELNO

Oštro!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Munjeza i Anđele Šparavalo, kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da si zanimljiv i nemam šta da kažem loše za tebe, ni sa Anđelom nemam nikakav sukob tako da zbog porodice poslaću Anđelu a ostavljam Munju -rekla je Danka.
Što se tiče mog odnosa sa Anđelom, mi smo u korektnom odnosu, ona je animator za decu tako da je super devojka. Što se tiče Munje iskreno smatram da voliš da provociraš ljude, na neke kvarne načine pokušavaš da se istakneš i ne odgovara mi tvoja energija, voliš da se mešaš u tuđe odnose, tako da ostavljam Anđelu, šaljem Munjeza -rekla je Vivien.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Munjeza mi smo ortaci ovde, poštujem ga i gotivim. Što se tiče Anđele, nemamo neku komunikaciju, za mene je porodica svetinja, ne sviđa mi se njeno učešće ovde, ako već oni nisu dobro mogla si malo da se iskuliraš. Šaljem Anđelu, ostavljam Munju -rekao je Pablo.
Bojana ima za sve neke ružne reči osim za Anđelu, Munja je od prvog dana bio okej prema meni, pozitivan je uvek, nikad nije namrgođen, ostavljam Munju, šaljem Anđelu -rekao je Šan.
Munja me je ovde dočekao kao brata, volim sa njim da provodim vreme, ima te momente kad može da upali taj rijaliti mod. Što se tiče Anđele neću da komentarišem njen odnos sa Bojanom, ne verujem ljudima koji ne staju uz svoju porodicu po svaku cenu, ne mislim da njeni igraju rijaliti. Nominujem Anđelu, ostavljam Munju -rekao je Uroš.
Šta reći posle svih ostalih, Munja je šarlatan, dobro se snalazi u rijalitiju, Anđelini roditelji ne vode rijaliti, svakako da je ovo sve život, ostavljam Munju , nominujem Anđelu -rekao je Lakić

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.