AKTUELNO

Žustri na jeziku!

Petak veče rezervisan je za emisiju "Pitanja novinara". Ana Radulović je u studiju ugostila predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile koji su spremili škakljiva pitanja za učesnike "Elite"!

Mića smatra da je Asmin povređen Anelinim odnosom sa Janjušem, Kačavenda oplela po Staniji

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iz Sarajeva pa nešto kapiram, to njeno nasilje je urbano i da neko priča da neko nema toplu vodu, to je ozbiljna budalaština ako je Sarajevo pod zaštitom Uneska nema šanse da neko živi u takvim uslovima. Ako je Stanija zaljubljena u njega ne vidim razlog zašto ima potrebu da nekog tako kanali. On je pokazao da nije baš neki bajan otac i prema detetu koji ima pre nje, niko od nas nije ništa loše cuo za to dete od kako je kod Aneline porodice, to je jako ružno ponašanje. On vidi da gubi Aneli definitivno, zato ovo sve radi i još se pravda da neće zbog majke ili ne znam koga da pošalje detetu pare. On sad sve blati i sestru i mamu i kuću i kućište i ne znam šta još ima da kaže. Janjuš prvi put stoji iza Aneli, kao iza osobe koje voli i to je Asmin provalio, sad menja taktiku iz korena, kao sad ipak želi satarteljstvo a tražio je do skoro DNK, zanči pokušava da se krpi.Neka pokaže ljudskost pa neka ode kod Ahmića i neka uzme Noru da je malo provede kroz Sarajevo ili neka uzme dron pa neka pošalje par hiljada eura pred kuću Ahmića -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Cela priča mi je jeziva i bljutava. Ja imam decu, on spada u tip ljudi one lošije muške polovine koje ne vode računa o svom detetu i onda im samo dune pa se sete deteta. On kako priča da želi da uzme dete, meni je to brutalno nisko šta ta žena radi, kad se strasti smire svako ko je normalan treba da rešava to da pravi način. Koliko god da je isfrustriran on sigurno ima emocija prema Aneli, ako je on ostavio prvu suprugu i dete pa ostavio Aneli, zašto ona misli da će proći drugačije. Ako je on takav to će se desiti svakoj sledećoj. Kakav god život da je vodila ko kaže da ona ne može da bude dobra majka. Stanija zasigurno greši, ovo je vrsta pranja. Kad je ušla sva je nešto bila uzdrmana, tresla se, usta joj se sušila, mislim da je došla da se opere od ovog fijaska ali se sad još više zakopala -rekla je Kačavenda

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.