AKTUELNO

Uzdigla se!

Milici Veličković tokom današnjeg "Izbora potrčka" nije bilo jasno zašto se Aleksa Erski zakačio na nju kad je ni ne poznaje dovoljno, nazvala sebe najboljim govornikom u kući. Đedović je obećao Aleksi da će ga razdrmati i napraviti ga pravim komentatorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravio je grešku zato što je delio po redu. Trebao je malo da dobije na dinamici, sve nas je uspavao, ali ja sam zadovoljan tako da hvala brate -rekao je Pablo.
Mislim da mi je delio među prvima da mi ne bi rekao sve te stvari, ali mislim da je krenuo sa tom podelom mišljenja da bi dodao na dinamici. Rekao mi je na foru da se pravim pametna a ja to ne volim. Meni to nije pohvalno da se tako ophodi prema meni, ja sam možda tako i očekivala da će mi dati zato što sam sa Terzom u vezi. Ljudi se ovde vređaju ako ne poštuješ njihovu devojku, meni ništa nije toliko smetalo kod njega, samo smatram da ne može da mi kaže da se pravim pametna pošto on i ne zna kakva sam ja - rekla je Milica.
Rekao sam ti da nekad kad ustaneš da počneš da hvališ sebe u nedostatku argumenata i onda se stalno ponavljaš. Rekla si da se porediš sa Milenom, da si najinteligentnija pored nje ovde - dodao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram za sebe da sam jedan od najboljih govornika za svoje godine, ne mogu da se poredim sa nekim starijim učesnicima kao što su Milena ili Mića, ali za svoje godine sam ovde jako kvalitetan govornik - rekla je Milica.
Ja njega neću kritikovati, Aleksa se ovde postavio zaštitnički prema Elici, tako da bolje da ne ulazi u sukobe nego da lupeta ovde. Lakše je ćoškariti ovde ako već nisi imao reč toliko puta i onda kad treba da izneseš mišljenje lakše je malo sa strane da se priklanjaš. Ja sam njemu rekao nemoj da se brineš ja ću da te zavadim sa celom kućom. Aleksa je itekako rečit, itekako zna da izrazi svoje mišljenje, samo ga treba razbuditi malo - rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.