AKTUELNO

Razočarali se!

Ukućani u sukobu zbog Aleksine podele budžeta , Terza i Munjez se razočarali u Aleksu Erskog, Lakić procenio da je ljigavac i da nikome ne misli dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

Po čemu te je Munja razočarao ovde Aleksa? -pitao je Mića.
Trebao je da nam pokaže poštovanje, odlično smo ga primili ovde i drugari smo a on nas je razočarao i izdao -rekao je Munja.
Istina je da su me primili dobro ali mislim da su sve ovde dobro primili, samo su pokazali svoje pravo lice. Munja je rekao da treba da idem kući kao i moja žena. Ako je sve krenulo zbog hiljadu dinara to samo pokazuje da niste bili iskreni, kao nećemo se više družiti. Za mene drugarstvo znači da imamo neki duži kontakt, totalno mi je nebitno da budem dobar sa ovim ljudima, ja se ni sa kim od njih neću družiti napolju. Meni ovde niko nije drugar -rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksa podilazi Mileni Kačavendi, jedan od ljigavaca velikih, on ne podnosi nikoga ovde, Elica je bolji čovek od nje sto posto. Terza i Munja su u pravu sa ovim što pričaju. Itekako sve radi planski, ja sam ga odlično pročitao na dodeli budžeta i shvatam da je loš čovek ovde -rekao je Lakić.
Ti pokazuješ ovde da si jako loša osoba, pričali smo i dužili se i sad kao mi ti nismo prijatelji, ovo si namerno uradio da bi napravio haos, fejk si ispao totalno -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.