AKTUELNO

Pravo u centar!

Miljana Kulić nazvala Jelenu glumicom zbog balansiranja odnosa između nje i Ivana, zamerila joj što nije poslala paketić Željku, zatim priznala emocije prema Darijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ajde malo da te pogledamo ovako, kako se osećaš nakon povratka u Elitu?
Kao da nikada nisam bila deo ovog projekta i rijalitija, nekako mi se promenila kuća, kao da sam totalan stranac i kao da sam zalutala ovde. Nema mog kreveta i tišine ni mog sina ali ću se navići vremenom.Imam tremu zbog Darijana zato što kad ti se neko dopadne i kad izađeš posle toga i ne možeš da ga vidiš, osetila sam pored njega kao da ljubav cveta, Kao da mi je opšti haos u stomaku, osećam velike leptire u stomaku -rekla je Miljana.
Sklopili ste dogovor da spavate zajedno? -pitao je Darko.
Nema tu zavlačenja idemo konkretno, lepo spavamo jedno pored drugog ako srce krene brže da mi lupa, ja sam ovde nova, svetska a naša, mora neko da mi bude tu prva ruka, da nekog uhvatim i da osetim čvrstinu i žestinu i da osetim pravo muško. Toliko sam obogatila vređalicu, najmonstruoznijih reči, zato je bolje da mi niko ne vređa porodicu -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako te je prihvatila Elita? -pitao je Darko.
Odlično, kako sam otišla tako sam se i vratila, malo me je iznevirao Ivan ali dobro nema veze sve to pričaćemo kasnije -rekla je Miljana.
Rekla si za Jelenu da je velika glumica, koju predstavu ona režira? -pirao je Darko.
Ako misli da glumi onda ta gluma neka bude dobra, moja je greška zato što sam mislila da su ušli posle nove godine pa sam zamerila što nisu poslali paketić, mogli su da mu ostave pare bar -rekla je Miljana.
Ona glumi i balansira između mene i tebe Ivane, posle tvoje glume ja ne verujem nikome -rekla je Miljana.
Ajde onda da znamo na čemu smo, ja ne znam zbog čega nazivaš Jelenu glumicom, nemaš dobre argumente za to. Ti si glumica jel si glumila dobar odnos prema nama -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.