AKTUELNO

Užasna svađa!

Lepi Mića ušao u žestok sukob sa Bojanom Pavlović, izvređali se pošteno, on ponavljao Anđeli da odgovori bratu. Ivan Marinković odbranio Anđelu smatrajući da njena majka treba da poštuje njen izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Rođenu ženu bi izdao samo da mi ne budemo u vezi. Ja ti ne dam nećeš -rekla je Bojana
Njoj je brat poslao poruku, koji je najbolje poznaje, ja ću tebe izvesti na pravi put. Zamisli da ti neko najrođeniji to napiše, ja bi se zabrinuo -rekao je Mića.
Mrš, je*em ti mater u pi*ku, lezbačo jedan ajde sedni dole, otpadu ljudski. A ti Anđela odgovori bratu, odgovori, progovori sliko. Vežite kera za banderu. Pokaži zube ajkulo te prljave, pušićeš mi ku*ac -dodao je Mića.
Kad ja dohvatim tvoju ženu biće srećna i nasmejana. Moja ajkulica pliva a ovaj mlitavi Pantelija je homofob. Ti si nasilnik ozbiljan, ajde budalo jedna , nasilnik je nasilnik -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Javio sam se na ovu temu zato što dobro pratim stvari, ona je devojka koja ima 20 godina. Ja ni jednog trenutka nisam sumnjao u iskrenost njenih kod kuće. Anđela je svesna svojih postupaka, ne bih je terao da odgovori njenom bratu, to su trebali da reše i pre. Niko nije zamerio Aniti kad je pričala svašta o majci a ovde se Anđeli zameraju razne stvari. Po meni je ovo ozbiljan linč na Anđelu i ovo meni liči na ozbiljnu homofobiju od određenih ljudi -rekao je Ivan.
Mene se majka nije odrekla niti braća, ne može da se poredi njena i moja situacija -rekla je Anita.
Uznemirila sam se kad sam pročitala to na portalu, plakala sam i jako sam se uzneimirila, jako mi je teško da neko svesno to radi i ako roditelji toliko ne podržavaju tu stvar. Mislim da kada se radi o tako nekim krupnim stvarima da mogu da se dogovore i da nastave napolju normalno, verujem da postoje pismeni dečaci i da ispašta zbog svega toga, na Anđeli je da sedne i da razmisli o svemu tome, da skonta dokle dovodi svoju porodicu. Ne bi trebao da se linč ovde vrši nad Bojanom, ona uopšte nije kriva -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.