AKTUELNO

Peckaju se!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka spremna je da pitanjima dragih gledalaca razdrma kavez ukućanima. Naredno pitanje je bilo postavljeno Aniti Stanojlović. Anita i Anđelo su progovorili o svojim nesuglasicama, pa priznali da su mnoge stvari izneli u afektu. Ivan Marinković je pokušao da ostane suzdržan, ali je ipak zaratio sa Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si sa Anđelom u vezi kad si rekla da ti pokvari svaki dan? - glasilo je pitanje.
Nisam ja rekla to tako, poslednji par dana na rajskom ostrvu smo se stalno svađalii budila sam se nervozna i ljuta, stalno smo se svađali i raspravljali. Polomila sam narukvicu sa našim slovima, vratila sam narukvicu na ruke i sad je sve okej. Ja sam mnogo bolje pored njega - rekla je Anita.
Rekao sam joj da povede rečuna šta priča, bili smo nervozni i to su bili ti dani, Dženifer Lopez, bubuljica i Instagram, totalno benigne svađe. Tri dana je bilo tako, ali je ona rekla odma da je to zbog onih dana. Opet je bezveze u tim trenucima besa da govori tako nešto, bilo je tenzije i to je okej idemo dalje -dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da su prevazišli te svađe, lepa je atmosfera kada su svi složni, da budemo jedna skladna družina - rekao je Ivan.
Sa tobom ne bih bih bio družina da je smak sveta, samo neka mene ne stavlja u svoj koš, neka drži svoju porodicu samo i to je to - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š